2010. augusztus 18., szerda

Testvérek

És hogy ne csak a napközis hír legyen ennyi kihagyás után.

Ez itt az aktuális kedvenc képem róluk. Amikor kiderült, hogy Zének testvére lesz, akkor a 9 hónapnyi aggódásban ugye vele minden rendben lesz majd, leggyakrabban az segített át, hogy Zének mindenképpen szüksége van egy testvérre, hogy legyen, akire rajtunk kívül számíthat, aki szükség esetén gondoskodik róla, mert ki tudja, mi lesz vele majd felnőtt korában.
Azért szép nekem ez a kép, mert mindegy is, hogy mi lesz Zével, az már most látható, hogy S-nek is van valaki, akire számíthat.



- Posted using BlogPress from my iPhone

9 megjegyzés:

  1. De jó ismét olvasni Téged !
    Ilona

    VálaszTörlés
  2. Végre van valmi "hír"!!!!
    A kép nagyon megható!
    Sok szerencsét a kereséshez!

    VálaszTörlés
  3. Ahogy megláttam a fotót - még mielőtt elolvastam volna a hozzá tartozó bejegyzést -, nekem is az az érzésem támadt, hogy milyen kedves, óvó, "Nyugi, itt vagyok veled!" mozdulat ez Zé részéről.
    e.

    VálaszTörlés
  4. http://4.bp.blogspot.com/_gHH3Lj3s_H8/TC14YDgEahI/AAAAAAAAEX4/6o7NNERmgZQ/s1600/image-751517.jpeg :DDDDDD nekem is nagy kedvenc...

    VálaszTörlés
  5. már soha sehol semmi nem lesz? úgy értem se a régi blog, se az új? mivel nem találkozunk sose, úgy hiányzik, hogy legalább itt olvashassunk rólatok...

    VálaszTörlés
  6. Szia!

    Nagyon reg irtal, es tudom, mar csak a csalad, es a kozeli baratok lathatjak a Micirol szolo blogot, de engem nagyon erdekelne, hogy van Mici, mi ujsag vele. Irnal rola par sort?
    Remelem, mindenki jol van nalatok!
    Egy regi olvasod, Timszike

    VálaszTörlés
  7. Szia Timszi,
    hát ezzel jól megleptél : ) sajnos nincsen privát blog sem, vagyis van, de ritkán írom (a kommenteddel mondjuk most kaptam egy kis motivációt hozzá, sajnos az elmúlt időszakban a facebook kényelmesebb volt). Zéről címszavakban: 3,5éves, óvodás (teljesen normál oviban) - imádja, dumál, szalad, szerepjátszik, ijesztő a memóriája, van két öccse, szeret nagyon. azt leszámítva, hogy szerdánként nem megy oviba, és akkor van egy tornája, meg megyünk Évanénihez (gyógypedagógus), pont olyan az élete,mint bármilyen másik 3,5 évesnek, vagy jobb : ) Az orvosok pedig még mindig nem értik, hogy hogyan. A gyógytornásza írt egy könyvet (Sorsfordító gyerekek), benne van a története.

    VálaszTörlés
  8. De jo, h irtal :)

    Ket occs, nahat, gratulalok! Akkor zajlik az elet nalatok :)
    Amit Micirol irsz, az nagy orommel tolt el! Ha Mo-on leszek, megkeresem a konyvet.
    Neha irhatnal, akar ide, van, aki olvasna :)

    Minden jot!

    Timszi

    VálaszTörlés
  9. Szia !
    Csatlakozom Timszikéhez, jó lenne néha olvasni Rólatok.
    Nem semmi 3 és fél év alatt a 3 gyerek. Gratulálok !
    A legkisebb mikor született ?

    Z. pedig maga a csoda. Nagy öröm volt olvasni, hogy minden rendben van vele.

    Kellemes Ünnepeket kivánok Nektek, és Boldog Új Évet.
    (Jövőre is lesz baba ? :)

    H. Ilona

    VálaszTörlés