2010. június 23., szerda

Prima Primissima: Panni néni

Panni néni, azoknak akik személyesen találkoznak vele. Másoknak Dévény Anna, vagy akár még annyi sem, csak maga a módszer. Ő az a zseniális nő, aki a nevével fémjelzett módszert kitalálta, és a mai napig ő maga is aktívan gyakorolja. Az évek alatt száznál több gyógytornászt képzett ki a módszer használatára, amellyel kiemelkedő eredménnyel gyógyítanak gyermekeket.

Panni nénit idén Prima Primissima díjra jelölték a magyar oktatás és köznevelés kategóriában (ha lenne gyógyító, varázsló kategória én inkább abba tenném).

Szavazzatok itt, hogy ő kapja a díjat.

3 megjegyzés:

  1. ha nem hozta volna úgy a sors, hogy most pontosan tudjam, miről beszélsz, biztosan nem hinnék most neked, amilyen szkeptikus vagyok. szavazok!

    VálaszTörlés
  2. mi is neki köszönhetjük, hogy kicsi lányunk jár :)
    köszi, hogy kitetted a linket! Szavaztunk! :))))

    VálaszTörlés
  3. Megkapta Dévényi Anna díjat!!!!! Én is szavaztam rá az Ön felhívása kapcsán. Nem tudom hol kell neki gratulálni, de szíveskedjen az enyémet is tolmácsolni! Sajnálom, hogy már régen nem olvasható a blogon semmi új, gondolom a hallgatásának meg van az oka. Sok boldogságot kívánok Önnek és az egész családnak így ismeretlenül is:három gyerekes anya, aki már két unokás nagyi is.

    VálaszTörlés